Iittala Outlet

Iittalan lasitehtaalla valmistetaan suomalaisen muotoilun klassikoita, kuten Alvar Aallon suunnittelemat Aalto-maljakot ja Kaj Franckin Kartio-lasit. Tunnettuja tehtaalla työskennelleitä muotoilijoita ovat muun muassa Tapio Wirkkala, Kaj Franck ja Timo Sarpaneva.

Iittala Outlet on skandinaavisesta muotoilusta kiinnostuneen matkailijan unelmakohde, josta on mahdollista hankkia niin arvokkaita lahjatuotteita, käytännöllisiä kodintuotteita tai vain pientä piristystä jokapäiväiseen arkeen.

Myymälän valoisat ja avarat tilat tuovat monipuoliset valikoimat hyvin esille; kaikkien Fiskarsin kotimaisten tavaramerkkien – Iittala, Arabia, Fiskars ja Hackman – tuotteet löytyvät saman katon alta.

Myymälässä on laaja valikoima 1-laatuisia tuotteita ja vaihteleva määrä 2-laatua sekä edullisia tarjouksia ja poistoeriä. Myös TaxFree- ja vientipalvelu, jonka avulla lähetät ostoksesi helposti ulkomaille.

Vastuullisuus

 

 

Myymälämme on tilapäisesti suljettu.

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme hyvinvointi on meille ensisijaisen tärkeää. Koronaviruksen (COVID-19) ja sen aiheuttaman poikkeustilanteen takia olemme joutuneet sulkemaan kaikki myymälämme.

Olemme ottaneet käyttöön lukuisia ylimääräisiä toimenpiteitä varastossamme turvallisuuden varmistamiseksi, jotta voit jatkaa ostoksia verkkokaupassamme normaalisti. Verkkokauppamme palvelee 24/7 osoitteessa .

Seuraamme jatkuvasti Maailman terveysjärjestön WHO:n sekä Suomen hallituksen ja terveysviranomaisten ohjeistusta ja toimimme sen mukaisesti.

Pidetään toisistamme huolta.

 

Yhteystiedot

+358 20 439 3512  (8,35 snt/puhelu + 17,17 snt/min)
shop.iittala@iittala.com
Könnölänmäentie 2 a, 14500 Iittala

Lisätietoa

store.iittala.fi/outlet