Kultasuklaa

Kultasuklaa Hämeenlinnan Iittalassa valmistaa herkulliset artesaanisuklaat

Punainen talo keskellä Lasimäkeä kätkee sisäänsä tehtaan, jossa suklaata valmistetaan kolmenkymmenen vuoden kokemuksella, käsityönä ja aina parhaista mahdollisista raaka-aineista. Tyylikkäiden suklaarasioiden, konvehtien ja suklaalevyjen lisäksi valmistetaan suklaan luonnollisista ainesosista myös luomu- ja raakasuklaita.

Vuosien varrella on syntynyt useita menestyksekkäitä tuotteita, joiden suosio on jatkunut vuodesta toiseen. Kultasuklaa vastaa asiakkaidensa tarpeisiin ideoimalla suosikkituotteet usein ennen muita alan toimijoita. Näyttävästä tuotevalikoimasta löytyy käsintehty suklaaherkku jokaiseen kahvipöytään kruunaamaan niin arkea kuin juhlaa.

Käsintehty suklaa on myös arvostettu liikelahja, joka sopii käytettäväksi asiakastilaisuuksiin ja yritystapahtumien tarjoiluun. Tasokkaiden suklaisten liikelahjojen valmistus yritysten erilaisiin tarpeisiin on yksi yrityksen vahvuuksista, ja Kultasuklaa tarjoaakin koko osaamisensa täydellisen suklaisen liikelahjan suunnitteluun ja valmistukseen.

Kultasuklaa on aidosti iittalalainen, Suomalaisen Työn Liiton jäsen ja Joulupukkisäätiön virallinen yhteistyökumppani. Lasimäen myymälästä on mahdollista seurata myös tuotteiden valmistusta Kultasuklaan tehtaalla.

Lue Kultasuklaan tarina

Toistaiseksi suljettu