Osuuskunta Villapakka on tapahtumissa vieraileva kauppakunta

Osuuskunta Villapakka

Osuuskunta Villapakka on tapahtumissa vieraileva kauppakunta, jonka valikoimiin kuuluvat mm. villakankaat,  korut ja kotimaiset käsityötuotteet sekä erilaiset tarpeelliset tavarat ja tarvikkeet ikiaikaisilta kauppareiteiltä.

Olemme pieni joukko käsityöntaitajia, tapahtuma-ammattilaisia ja monitoimi-ihmisiä. Kierrämme kesäisin ja joulukaudella erilaisissa perinne- ja historiatapahtumissa markkinakauppiaina ja järjestämme tapahtumia myös itse. Voit myös tilata meitä tilaisuuksiisi elävöittämään vaikkapa keskiaikaa.

Iittala Villagesta meidät löytää siis todennäköisimmin Lasimäen pihamaille ulottuvien isompien tapahtumien aikaan, omasta teltasta tai vaikka vanhasta hevostallista.

Osuuskunta Villapakan valikoimasta löydät harvoin tarjolla olevat laadukkaat englantilaiset 100 % villakankaat esimerkiksi hartiasaaleiksi, hameiksi, jakuiksi, housupuvuiksi tai muinaismekkoihin. Myymme myös pellava-, silkki- ja nokkoskankaita. Valikoimaamme kuuluvat myös paikallisen hattulalaisen Ajankorun /Design Vanhatalon yksilölliset tinakorut sekä pienet tarpeelliset tavarat ja käsityötarvikkeet historiahengessä. Meiltä saat myös itse tekemämme käsintekstatut uniikit joulu- ja onnittelukortit.

Voit seurata meitä verkkosivuillamme villapakka.fi tai facebookissa.

 

Avaamme heinäkuussa pienen pop-up -puodin vanhaan talliin Lasimäelle!

Avoinna 13.7. alkaen ma–ke 11–17 heinäkuussa.

kotisivu: villapakka.fi

facebook: Osuuskunta Villapakka

email: osk.villapakka@gmail.com