Guesthouse_Solbacka

Wanha Virkailija Iittala

Majoitusta ja tapahtumatilaa maaseudun rauhassa

Guesthouse Solbacka ja Wanha Virkailija Iittala tarjoavat majoitusta ja tapahtumatilaa maaseudun rauhassa vapauttaen sinut kiireen rattaista.

Solbackan tilan vierashuoneisto valmistui 1973, kun Iittalan lasitehdas päätti rakennuttaa yritysvierailleen vierassaunan edustavine takkahuoneineen omistamalleen Solbackan tilalle. Nyt vierastalossa toimii helmikuussa 2020 aloittanut Guesthouse Solbacka Iittala. Vierashuoneisto on remontoitu sauna- ja takkahuoneineen vanhaa kunnioittaen. Solbackassa voi yöpyä 1–6 henkeä.

Näe ja koe Iittala, riksan kyydistä käsin. Kyytiin mahtuu 1–4 matkustajaa. Juhlariksa liikennöi Iittalan kylällä yleensä Lasimäen tapahtumien yhteydessä ja viikonloppuisin, kesäkaudella kesä–elokuussa myös arkipäivisin. Riksapalvelu on tilattavissa myös yksityis- ja yritystilaisuuksiin.

 

Wanha Virkailija Iittalan majoitus ja saunatupa avautuvat vuonna 2022

Wanhassa Virkailijassa tulee olemaan yöpymispaikat 8 hengelle ja tilaa myös isompien ryhmien kokoontumisiin. Vanha talo romanttisine hirsiseinineen ja puutarhoineen luovat oivalliset puitteet niin perhejuhlille kuin kokousvierailuille.

Ennakkotiedustelut ja varaukset nyt: asiakaspalvelu@wanhavirkailija.fi