Neulelankoja_ja_bambupuikot_Lasimäen_Linnanrouvasta

Suuri Iittalan kylän neulekilpailu

Julistamme suuren Iittalan juhlavuoden neulekilpailun!

Kaikki neuloosin saaneet, niin vasta-alkajat kuin silmukkagurut, olkaa tervetulleet osallistumaan neulekilpailuun, joka avataan nyt Kalevalanpäivänä Iittalan juhlavuoden kunniaksi ja kaikkien innokkaiden neulojien iloksi!
Millainen olisi iittalalainen neule? Mikä erottaa juuri meidän kylän muista hämäläiskylistä?
Voit neuloa Iittalan kylän ”nimikko”sukat, lapaset, pipon, kaulaliinan, puseron, säärystimet… minkä vain haluat toteuttaa.

Kilpailuaika

Kilpailuaikaa on 31.3.2021 asti. Kilpailuneule, sen nimi ja tekijän nimi sekä yhteystiedot voi toimittaa Iittala Villagen Lasimäelle Iittala Outlet -myymälään sen avoinnaoloaikoina, tai postittaa osoitteeseen Keramiikkapaja Anubis, Hollaajantie 1, 14500 Iittala. Jos lähetät paketin, muista lisätä lähetystietoihin puhelinnumero: 050 543 5650. Osallistuja vastaa itse postitus- ja toimituskuluista. Toimitathan työsi hyvissä ajoin.

Kilpailun voittajat ja palkinnot

Tulokset julkaistaan pääsiäisenä. Kolme parasta palkitaan:
1. palkintona on 100 € lahjakortti Lasimäen Linnanrouvaan sekä upeita tuotepalkintoja Iittala Outletilta, Kultasuklaalta ja Havukalta.
2. ja 3. palkintona 50 €:n lahjakortit Lasimäen Linnanrouvaan.
Kilpailun järjestäjillä on oikeus julkaista voittajaneuleiden ohjeet valokuvineen. Älä kuitenkaan huoli, jos et osaa laatia ohjetta, voimme tehdä sen puolestasi.

Kilpailun jälkeen

Kilpailutyöt voidaan tekijöiden suostumuksella luovuttaa hyväntekeväisyyteen paikallisten lasten ja ikäihmisten iloksi ja lämmikkeeksi. Takaisinpostituspyyntö yhteystietoineen on tehtävä 15.4.2021 mennessä. Tämän jälkeen työt lahjoitetaan automaattisesti hyväntekeväisyyteen.

Tuomaristo

Kisaneuleita ovat tuomaroimassa käsityörittäjä Sari Helin Lasimäen Linnanrouvasta, tekstiilialan artenomi AMK, asiamies Ulla Heinonen Naivistit Iittalassa -säätiöstä ja kotiseutuyhdistys Kalvola-Seura ry:n puheenjohtaja Sanni Hallanvaara. Kilpailun järjestää Lasimäen kauppiasyhdistys ry.
Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Lue lisää