Osuuskunta Villapakka on tapahtumissa vieraileva kauppakunta

Osuuskunta Villapakka

Osuuskunta Villapakka on yleensä Lasimäen tapahtumissa vieraileva kauppakunta, jonka valikoimiin kuuluvat mm. villakankaat,  korut ja kotimaiset käsityötuotteet sekä erilaiset tarpeelliset tavarat ja tarvikkeet ikiaikaisilta kauppareiteiltä.

Olemme pieni joukko käsityöntaitajia, tapahtuma-ammattilaisia ja monitoimi-ihmisiä. Kierrämme kesäisin ja joulukaudella erilaisissa perinne- ja historiatapahtumissa markkinakauppiaina ja järjestämme tapahtumia myös itse. Voit myös tilata meitä tilaisuuksiisi elävöittämään vaikkapa keskiaikaa.

Koska Osuuskunta Villapakka on tapahtumissa vieraileva kauppakunta, Iittala Villagesta meidät löytää siis todennäköisimmin Lasimäen pihamaille ulottuvien isompien tapahtumien aikaan, omasta teltasta tai vaikka vanhasta hevostallista.

Osuuskunta Villapakan valikoimasta löydät harvoin tarjolla olevat laadukkaat englantilaiset 100 % villakankaat esimerkiksi hartiasaaleiksi, hameiksi, jakuiksi, housupuvuiksi tai muinaismekkoihin. Myymme myös pellava-, silkki- ja nokkoskankaita. Valikoimaamme kuuluvat myös paikallisen hattulalaisen Ajankorun /Design Vanhatalon yksilölliset tinakorut sekä pienet tarpeelliset tavarat ja käsityötarvikkeet historiahengessä. Meiltä saat myös itse tekemämme käsintekstatut uniikit joulu- ja onnittelukortit.

Voit seurata meitä verkkosivuillamme villapakka.fi, Facebookissa ja Instagramissa.

Maailmantilanteesta riippuen päivitämme tähän ennakkotietoja 2020 markkinakalenteristamme sitä mukaa, kun saamme varmistukset toteutuvista tapahtumista.

Siirtynyt vuoteen 2021
22.–23.5.2021 Turnajaisviikonloppu Hämeen linnalla
10.–11.7. 2021 Pirkkalan muinaismarkkinat Reipin perinnetilalla Pirkkalassa
17.–18.7. 2021 Medeltid i Raseborg, Raaseporin linnanrauniot
Saltvikin Viikinkipäivät, Saltvik, Ahvenanmaa heinäkuun lopulla

Villapakka_pop-up_ovet_auki_talliin

 

Osuuskunta Villapakka

kotisivu: villapakka.fi

Facebook: Osuuskunta Villapakka

Instagram: @villapakkacoop

email: osk.villapakka@gmail.com

Sanni 0400 828 073

Carita 0400 987 189