Kirjasto – Hyvinvointikeskus Sauvola

Kalvolan lähikirjasto

Kalvolan kirjasto-palvelupiste sijaitsee keskellä Iittalan taajamaa, Hyvinvointikeskus Sauvolassa. Sauvolassa voit hoitaa monta asiaa kerralla. Kirjaston lisäksi talossa on ravintola, terveysasema sekä vanhusten hoitoa ja asuntoja. Talossa voi viihtyä pidempäänkin, ja lukea vaikka päivän lehdet kahvikupposen ääressä ravintolassa.

Kalvolan kirjastossa voit lainata kirjoja, äänikirjoja, aikakauslehtiä ja elokuvia kaikenikäisille, lukea sanomalehtiä, käyttää tietokoneita tai iPadia ja vaikka opiskella kabinetissa. Kirjastossa voi asioida ja oleskella ma–pe klo 7–18 ja la–su klo 15 asti. Palvelupisteestä saa neuvontaa kirjaston, kaupungin ja Sauvolan palveluista ma–ti klo 12–18 ja ke–pe klo 10–16. Lainaaminen ja palauttaminen tapahtuu lainausautomaatilla, mutta palveluaikoina myös palvelupisteestä.

Kirjaston yhteydessä oleva kabinetti on varattavissa yhdistysten ja pienten harrastusryhmien kokoontumistilaksi. Kirjasto järjestää kabinetissa lasten aamuja satujen ja elokuvien merkeissä sekä koululaisvierailuja. Kirjastossa ja ravintolassa järjestetään myös kirjailijavierailuja ja muita tapahtumia, joihin ovat tervetulleita Sauvolan ja koko kylän väki.

 Avoinna

Kirjastossa voi asioida ja oleskella ma–pe klo 7–18 ja la–su klo 15 asti.

Palvelupisteestä saa neuvontaa kirjaston, Hämeenlinnan kaupungin ja Hyvinvointikeskus Sauvolan palveluista ma–ti klo 12–18 ja ke–pe klo 10–16.